Cheer-ster uit Netflixserie bekent schuld aan zedendelicten | Show

Jerry Harris, een 22-jarige cheerleader uit de Verenigde Staten die beroemd werd met de Netflixserie Cheer, heeft schuld bekend aan zedendelicten met minderjarige gongens. Hij gaf toe kinderporno te hebben ontvangen en heeft geprobeerd af te spreken met een 15-jarige voor ‘ongeoorloofd seksueel gedrag’.
De realityster uit de met een Emmy bekroonde serie Cheer werd anderhalf jaar geleden gearresteerd en zit sindsdien vast. Eerder ontkende Harris alle aanklachten, maar zijn schuldbekentenis zorgt er volgens Amerikaanse media voor dat vijf andere aanklachten tegen hem vervallen.

Harris was de publiekslieveling van Cheer, een serie die draaide om een ​​fanatieke groep cheerleaders en hen volgde in aanloop naar een belangrijke wedstrijd. In september 2020 werd bekend dat de FBI een onderzoek naar Harris was gestart. De zaak ging rollen nadat twee broers er melding van hadden gemaakt dat de cheerleader hen expliciete berichten had gestuurd en herhaaldelijk om naaktfoto’s had gevraagd. De jongste van de twee zou op dat moment dertien jaar oud zijn geweest.

Harris riskeert tot maximaal vijftig jaar gevangenisstraf. ,,Zijn verhaal kan alleen worden begrepen in het licht van zijn jeugd, die gekenmerkt werd door extreme armoed en seksueel misbruik”, aldus zijn advocaat.

Luister ook naar de AD Media Podcast:


Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Show & Entertainment:

See also  Scandal King Juan Carlos continues his stay in Abu Dhabi | the Royal family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *