Hij rende. Ga vooruit met de Start 2 Run-app. sport

Start 2 Run is sinds de lancering in 2013 in Vlaams (Nederlandstalig) België door bijna twee miljoen mensen gedownload en is nu beschikbaar voor hardloopliefhebbers in Frankrijk. zijn doel? Richt je op degenen die willen starten of verbeteren met hardlopen, maar begeleid en motive ze ook in hun praktijk, zodat ze goed kunnen trainen.

» Al het actuele nieuws: getuigenissen, profielfoto’s en advies

De app is ook bedoeld om inactieve mensen aan te moedigen om te sporten en hun levensstijl te verbeteren.

Ontwikkeld door Paul Van Den Bosch, oprichter van de Energy Lab-groep, heeft de applicatie al meer dan 500.000 actieve gebruikers, voornamelijk in België en Nederland, maar is van plan om andere landen te veroveren dankzij de vertalinge in vertaling, , Italiaans , Portugees, Engels en Nederlands.

Vijfentwintig programma’s

sinds het begin Een gezondheidscrisis in verband met het nieuwe coronavirus En door de inperkingsmaatregelen die in maart 2020 zijn ingevoerd, is het aantal mensen dat gaat hardlopen verdubbeld. Deze oefening lijkt door te gaan en de lopers willen nu een stap verder gaan. Een verlangen om vooruit te komen dat Start 2 Run wil ondersteunen met 25 trainingsprogramma’s, ongeacht het niveau van de lopers, van de 5 km tot de marathon.

De applicate fungeert dus als een persoonlijke trainer dankzij een toegewijde stem om elke atleet tijdens de inspanning te begeleiden. Deze Franse stem wordt gepresenteerd door zanger Loïc Nottet – een liefhebber van hardlopen -, België vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival 2015 In Frankrijk bekend als Zijn overwinning in 2015 in het zesde seizoen van “Dansen met de sterren”.

See also  FC Volendam fails to take lead, NAC dried up in Brabant rally | Dutch football

een Website Voltooit de applicatie en stelt u in staat om dagelijks het aantal abonnees te achterhalen en met elkaar te communiceren, tips en trucs te onthullen, evenals een online winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *