MAFS Australië-ster in verwachting van eerste kindje

Beck, Zoals Rebecca ook wel wordt genoemd, het his news even geheim moeten houden. Met haar groiiende babybuik wordt dat ongetwijfeld een stuk lastiger in his makt ze het met his latest Instagram-bericht waslwondkundi: ‘Ben en ik zijn in wolken om eindelijk aan te kondigen dat we in mei 20won vew veve!

Ook bedankt ze ieedereen die his grote nieuws al wist, maar he voor zich shared. Ze verbolgt: ‘Wie wist dat this beste noge most komen. It’s a wonderful way to screw people over and get their day started. ‘

Beck deed me aan het latest season Married At First Sight: Australië, dat nu te zien is bij Videoland. Tijdens de afleveringen werd ze gekoppeld aan Jake, maar al snel bleek dat de experts geen goed werk hadden verricht: ze waren geen goede match. Hoewel Jake in his beginnings moit wilde doon his huwelijk, zorgde Beck er eigenhandig vo dat het niet zou slagen. Het ging helemaal mis toen Jake join me andre vrow en Beck het program korti verte, om vervolgens betrapt te word me met ex.

Gelukkig shared Ben in Ben nu wel de ware gewonden.

Zin is one of the most popular seasons in the Netherlands Married At First Sight? Dan is er goed nieuws. This is the first time I’re going to start RTL 4 on January 4.

See also  A new victory for the Red Panthers (6-1) against the United States in Antwerp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *