Natasja Froger over huwelijkscrisis: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

Toen Natasja René leerde kennen, was hij nog getrouwd. Zij werkte destijds als stewardess en vloog René naar de finale van de Europa Cup. “De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen”, blikt ze terug. “Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks. We hebben dat gevoel nog heel lang weggestopt, want René was getrouwd en dat was voor mij echt een no-go. ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?”

Er bleek echter geen houden aan te zijn en René besloot uiteindelijk zijn eerste vrouw Yolanda te verlaten. “Later trouwde zij met René’s beste vriend. Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg, denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft”, aldus Natasja.

Tot op de dag van vandaag is ze nog dolgelukkig met hem: “We kunnen intens genieten van helemaal niets samen; wandelen met de honden, fietsen door de natuur. mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen. Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken.”

Toch hebben ze ook voor hete voren gestaan. “René en ik zijn ook welens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”, zo geeft ze toe. “We hebben een periode afzonderlijk gewoond tijdens een time-out. We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachten on dat wendette miskaar vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan. zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen.”

See also  Nikkie de Jager became the "Glow Up" participants "shock" Currently

Leave a Reply

Your email address will not be published.